Wij zijn Nuytten-Croes NV, uw expert in verzekeringen.

Wat u over Nuytten-Croes NV moet weten.

Nuytten-Croes NV is een verzekeringsmakelaar voor bedrijven en particulieren. Ons deskundig team van experten geeft u professioneel advies en ondersteuning m.b.t verzekeringen en spaar- en beleggingsproducten. Ons kantoor biedt u tevens tal van financiële diensten.

Het kantoor werd opgericht in 1968 door Willy Nuytten en Rita Croes. Nu wordt het kantoor gerund door hun dochter An Nuytten en schoonzoon Kurt Demaria.

An is de drijvende kracht achter het verzekeringsluik van het kantoor, Kurt is de man van de bankzaken. 

Samen worden zij bijgestaan door Lynn Vanhercke en Emelie De Reuck.

Het kleinschalige en familiale karakter van het kantoor zorgt ervoor dat elke klant een persoonlijke aanpak krijgt. Wij bedienen onze klanten zoals we zelf graag bediend zouden worden, correct en snel en op basis van uw specifieke noden en behoeften.

Nuytten-Croes NV tot uw dienst

Wij werken voor u, onze klant, op basis van uw specifieke noden en behoeften. Centraal staat uw financiële situatie; de risico's die u loopt en de wensen die u hebt, nu en in de toekomst. Wij brengen deze, samen met u, in kaart, om vervolgens een aanbod te creëren om u, uw gezin, uw bedrijf en uw patrimonium veilig te stellen. Daarvoor kunnen wij, op onafhankelijke wijze, voor u de markt raadplegen en kunt u beroep doen op de kennis en ervaring van elk lid van ons team. Hiervoor werken we met een aantal erkende verzekeringsmaatschappijen. Wij kunnen u een compleet up-to-date overzicht van uw klantendossierbezorgen. Dit kan electronisch of na afspraak op ons kantoor. Wij streven ernaar dit op periodieke basis  te bezorgen, in overeenstemming met uw wensen. Onze medewerkers beschikken over gedegen product- en marktkennis zodat u steeds het beste product krijgt aan de beste prijs. Uiteindelijk zorgen we voor een integraal verzekeringsdossier aan de interessantste voorwaarden van de markt. Uw verzekeringen zullen enkel de belangrijke of wettelijk verplichte risico’s dekken zodat u met minimale kosten een perfecte bescherming geniet.

team 2

Onze troeven:

  • vrijblijvend advies,
  • checkup van al uw verzekeringen,
  • analyse van uw situatie of uw activiteit,
  • optimalisatie en realisatie van al uw  risico's.

Wat doen wij nog meer voor u?

  • Wij nemen u veel administratieve rompslomp uit handen.
  • Bij schade staan wij garant voor een snelle en vlotte schadeafwikkeling.
  • Wij houden u steeds op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.
  • We nemen de tijd om u goed te adviseren.

U kan ons ruim aanbod van producten en diensten raadplegen op onze website.  Bekijk hier ons aanbod voor particulieren en KMO/ zelfstandigen. Op volgende pagina leest u alles over hoe u ons kantoor best kan contacteren.

Wij helpen jou beschermd door het leven te gaan

Wie wij zijn

We stellen ons graag even voor, de gezichten achter ons kantoor.

Kurt

Kurt Demaria

Bankverrichtingen
An_

An Nuytten

Verzekeringen
Lynn

Lynn Vanhercke

Schadebeheer
emelie_

Emelie De Reuck

Productie verzekeringen